Сукні міді з поділом на фасони
Підшуковую сукню довжини міді, бо саме така довжина для мене найзручніша. Хочу переглянути різні варіанти, але щоб вони були зібрані в окремому розділі. Не дуже зручно гортати весь каталог платтів, коли потрібна лише одна довжина. Також цікавлять трикотажні моделі та варіанти в рубчик, бо вони більше підходять для повсякденного носіння. Було б добре мати можливість порівняти кілька фасонів одразу. Для мене важливо бачити фото кожної моделі, щоб оцінити силует. Якщо хтось уже переглядав каталог із таким поділом, підкажіть, де це зробити зручно.
13 Views

Я нещодавно шукала саме сукню довжини міді і заходила в окрему підкатегорію, де зібрані саме сукні міді. Було зручно, що всі моделі цієї довжини представлені в одному розділі, без необхідності переглядати інші категорії. У каталозі можна побачити трикотажні варіанти та моделі в рубчик. Також представлені фасони з високим горлом і декоративними деталями. Кожна позиція має фото, тому можна порівняти кілька варіантів між собою. Я спокійно переглянула весь асортимент у межах цієї довжини. Такий структурований розділ значно спрощує вибір.